Contact

  |  

Colofon

  |  

Algemene voorwaarden

  |  

You are here:  >> Columns 


Columns

Eigenheid in een kolommetje

Column  in bijlage Wonen van Wegener Dagbladen

Columns zijn een bijzonder onderdeel van de journalistiek. Ze zijn de laatste jaren sterk in opkomst. Dat is niet zo gek, want een column kan een soms ingewikkeld verhaal op een persoonlijke manier duidelijk maken. Columns hebben een eigen sfeer en trekken daarom een ander soort lezers dan al te zakelijke stukken.
De sfeer die de columns die Ilze Rike schrijft is het vertrouwde 'lekker leesbaar' waar ID2 Media voor staat, gemixed met persoonlijke tintjes.

Ilze Rike schreef jarenlang de populaire column ‘Gezocht: Droomhuis’ voor het meestgelezen katern van het Brabants Dagblad: Wonen. Daarin bracht ze de zoektocht naar een eigen huis tot leven voor de lezers. Uiteindelijk besloot Ilze met haar gezin een eigen huis te gaan bouwen. Ook alle aspecten, problemen en oplossingen die zij daarbij tegenkwam werden op een voor haar zo kenmerkende manier aan het papier toevertrouwd.
De columns die in het Brabants Dagblad verschenen zijn vanaf nu ook te lezen op internet.
Alle columns van oud naar nieuw
De recente columns verschijnen in de bijlage Wonen van de zeven regionale dagbladen van Wegener en bereiken ongeveer een miljoen lezers. Hier [1.755 KB] is een voorbeeld van zo'n pagina.

Daarnaast heeft Ilze over allerhande onderwerpen columns geschreven: Variërend van politiek (gemeente, provincie of Rijk) tot gezondheid. Van vakantie naar Amerika tot herinneringen over poesiealbums. Van de Harleyclub tot Sinterklaas.
Een aantal recente columns zijn hier te lezen.

 

Contact

  |  

Colofon

  |  

Algemene voorwaarden

  |